Огляд T3 Cura – чи варто це ваших грошей? | Фен T3 проти Dyson

Сьогоднішня публікація є першою з моїх численних оглядів про красу, і я рада сказати, що сьогодні я роблю T3 Cura Luxe огляд.

Багато з вас, напевно, чули про чудові переваги фена Dyson Supersonic, але хто з вас чув про T3? Фен Dyson широко вважається одним з найкращих у світі, і хоча це може бути правдою, він також є найдорожчим за ціною майже 400 доларів США.

Огляд T3 Cura – чи варто це ваших грошей? | Фен T3 проти Dyson | Зйомка феном, фен преміум-класу, косметичні засоби, найкращі засоби для волосся

Огляд T3 Cura: фен T3 проти Dyson

Догляд за волоссям T3 є конкуруючим брендом Dyson, який зарекомендував себе на ринку як постачальник косметичних засобів преміум-класу – їх інструменти варіюються від плойок до випрямлячів і фенів. Одним з їх найпопулярніших продуктів є вилікувати феном моделі, які продаються за 250-285 доларів.

Що відрізняє T3 Cura від конкуруючих брендів, так це те, що фен наповнений негативними іонами, які допомагають волоссю висихати швидше і залишають його м’якшим довше. Фактично, T3 обіцяє до 75% швидше, ніж звичайні фени.

Представники T3 навіть сказали мені, що, мабуть, використання продуктів T3 є більш здоровим для вашого волосся, ніж фактично залишати його сушитися на повітрі. Хоча я трохи скептично ставлюся до цього твердження, воно, безсумнівно, свідчить про те, що продукт був розроблений з мінімальною шкодою від тепла.

Тепер, коли ви знаєте всі заяви роздрібних продавців, давайте перейдемо до фактичного огляду T3 Cura: чи працює він, і чи вартує він своїх грошей?

Огляд T3 Cure

Огляд T3 Cura – чи варто це ваших грошей? | Фен T3 проти Dyson | Зйомка феном, фен преміум-класу, косметичні засоби, найкращі засоби для волосся

Зовнішній вигляд

Перш за все, почнемо з зовнішнього вигляду. Я знаю, що зовнішній вигляд не має нічого спільного з продуктивністю продукту, але особисто я вважаю це дуже важливим при купівлі нових гаджетів.

Cura Luxe від T3 — це найкрасивіший фен, який я коли-небудь бачив. Як видно з фотографій, дизайн фена дуже жіночний, елегантний і (смію стверджувати) інстаграм. Я дуже ціную деталі з рожевого золота, і це в поєднанні з білим екстер’єром для мене є абсолютною досконалістю.

Якщо ви віддаєте перевагу темніші кольори, Cura Luxe також підійде чорний і синій .

Налаштування

. Огляд T3 Cura – чи варто це ваших грошей? | Фен T3 проти Dyson | Зйомка феном, фен преміум-класу, косметичні засоби, найкращі засоби для волосся

На T3 Cura Luxe є три різні параметри нагрівання та два різні налаштування швидкості, які дозволяють налаштувати свій досвід сушіння волосся.

Ці налаштування створені для доповнення до різних текстур волосся та різноманітних потреб, які ви можете мати – наприклад, якщо ви хочете висушити волосся феном щіткою, найкращим вибором може бути найгарячіша настройка, тоді як якщо ви просто хочете Висушіть волосся якомога швидше, для вас, мабуть, найкраще підійдуть холодні режими.

Також є кнопка блокування прохолодного повітря, яка дозволяє обдувати волосся максимально прохолодним повітрям, а також стежити за оптимальним часом сушіння.

Час висихання та результати

Особисто я не користуюся феном щодня і звертаюся до них, лише якщо виходжу відразу після душу. Здебільшого це тому, що я люблю мити голову ввечері, і я не проти почекати пару годин, поки воно висохне, якщо мені нікуди піти.

Проте, якщо я подорожую або поспішаю, мені завжди потрібен фен. Я зробив пару спроб Cura, перш ніж написати цей огляд T3 Cura, і я не можу наголосити, наскільки я люблю його.

Мій попередній фен був дешевим феном (50 доларів) від Babyliss, і чомусь, коли я сушила ним волосся, моє волосся завжди потрапляло в дихальні шляхи, і мені доводилося або виривати його, або підстригати. Це були болісні, сумні часи.

Мій нинішній фен Cura не тільки набагато дбайливіший до мого волосся, він також набагато швидше. Моє волосся зводиться приблизно до області грудей, і хоча воно не дуже густе, воно теж не найкраще. З феном Cura мені потрібно близько 15 хвилин, щоб повністю висушити та укласти волосся, і це для мене неймовірно швидко.

Іонна технологія також робить моє волосся набагато більш гладким і блискучим, особливо в порівнянні з феном, яким я користувався раніше.

Одне, на що я хотів би зазначити, це те, що цей фен не є тихим феном. Особисто для мене це не проблема, але якщо це те, що ви шукаєте в фені, можливо, це не для вас.

Отже, я б рекомендував це? Безумовно! Чи варте він своїх грошей – так, я думаю, що це так.

Дивіться останні ціни на T3 Cura Luxe на Нордстром , T3 , Ульта або Блумінгдейл .

Фен T3 VS Dyson

Чи є розкішні фени, такі як фен T3 і фен для волосся Dyson (

Огляд T3 Cura: фен T3 проти Dyson / Image Via Пообідати та піти

Тепер я знаю, що багато з вас можуть подумати, як Лікування Т3 порівнює з Dyson Supersonic . Чесно кажучи, вони обидва самі по собі чудові фени, але в обох приладах є кілька відмінних рис.

У мене була можливість випробувати фен Dyson Supersonic як у друзів, так і в салоні, який я відвідав, тому я хотів дати вам коротке порівняння продуктів на основі мого особистого досвіду.

Ціна

Як я згадував раніше, Dyson продається приблизно за 400 доларів, тоді як T3 Cura продається за 200 доларів, а Cura Luxe — за 285 доларів.

Фен T3 VS Dyson – які додаткові продукти включені?

Фен T3 Cura поставляється з однією загальною насадкою, тоді як Cura Luxe поставляється з двома насадками: одна для загальної зачіски, друга для точного укладання, наприклад збільшення обсягу біля коріння. Дифузор не входить в комплект, але його можна купити за 30 доларів.

У комплект Dyson входять 2 насадки – одна для загального укладання, друга для загального укладання, а також дифузор для кучерявого волосся.

Фен T3 проти Dyson – продуктивність

І Dyson, і T3 фени є надзвичайно швидкими фенами. Dyson використовує ту саму технологію повітряного потоку, що й у своїх пилососах, що дозволяє насадці розподіляти повітря по широкій поверхні, що призводить до меншої термічної шкоди та швидшого висихання.

З іншого боку, технологія T3 покладається на іонну технологію, щоб збільшити гладкість волосся, а також забезпечити швидший час сушіння.

У Dyson є 3 різні налаштування швидкості та 4 різні параметри нагрівання – рівень вище, ніж у T3 Cura. Однак Cura Luxe має 5 режимів нагрівання та 2 налаштування швидкості.

Фен T3 проти Dyson – що тихіше?

Дайсон. Фен Dyson Supersonic використовує ті ж принципи повітряного потоку, що й інші продукти Dyson, наприклад настільний вентилятор. Він також має мініатюрний повітряний насос в ручці, що дозволяє фену сушити волосся набагато тихіше, ніж будь-який інший фен на ринку.

Фен T3 проти Dyson – що зручніше для подорожей?

Знову ж таки, мій голос повинен бути за Dyson. Він не тільки надзвичайно легкий, але й дуже маленький у порівнянні з традиційними фенами.

Зовнішній вигляд Dyson може бути трохи дивним, але саме це робить його таким чудовим для подорожей. Крім того, продукти Dyson оснащені сумкою для перенесення, тож видно, що продукт був розроблений для мандрівників.

Отже, що краще, Dyson чи T3 Cura?

Загалом, я б стверджував, що обидва фени працюють однаково добре, і що продуктивність не повинна бути тим, що вам потрібно враховувати, коли ви купуєте той чи інший. Варто звернути увагу на ціну, гучність фена, його вагу і розмір, а також в деякій мірі зовнішній вигляд.

Отже, якщо ціна не є проблемою, я б однозначно рекомендував Dyson Supersonic, однак, якщо ви шукаєте фен, який справляється так само добре, але не має додаткових функцій, таких як низький рівень шуму та легка вага, вибирайте T3 Cura або T3 Cura Luxe.

Хоча Cura Luxe має більше налаштувань, ніж оригінальна Cura, я все одно рекомендував би просто вибрати колір, який вам найбільше подобається, і використовувати його.

Щоб переглянути останню ціну та прочитати більше оглядів T3 Cura та Cura Luxe, перейдіть до Нордстром

Якщо ви хочете прочитати більше відгуків про Dyson Supersonic, ви можете зробити це далі Нордстром теж.

Сподіваюся, вам сподобався цей огляд T3 Cura! Дайте мені знати, яким феном ви користуєтесь у коментарях нижче.

хх

Прочитайте ці далі

9 доступних продуктів, як-от Olaplex

Найкращі альтернативи Dyson Airwrap

5 доступних продуктів, як-от oVertone, які створюють фантастичне волосся

Перегляньте всі статті про красу

Якщо вам сподобалася ця стаття, закріпіть її на Pinterest, оскільки вона допомагає нам розвиватися!